Sunday, 4 December 2011

Tiimi-ilta

Meillä oli torstaina ja perjantaina vuosineljänneksen 'team meeting' - eli kaikki firman työntekijät (meitä on nyt 24 ihmistä) kokoontuivat Lausannen toimistolle kahdeksi päiväksi. Oli kokouksia, workshoppeja ja paljon kaikkea kivaa team-building -aktiviteetteja :)

Torstaina oli todel-la kaunis aamu!
Aurinko värjäsi taivaan purppuranpunaiseksi, puna heijastui Geneve-järvestä upeasti. Alppit piirtyivät pikimustina profiileina punaa vasten. Ikävä kyllä kaikkein upeimmasta värityksestä en kerinnyt kuvaa ottamaan, mutta alla olevan nappasin kun aurinko oli jo noussut vuorten yläpuolelle.

Kuvan otin meidän toimistolta -- ei pahempi maisema! :)

Torstai-iltana menimme koko tiimi Lausanneen luistelemaan!
Edellisestä luistelukerrastani on reilusti yli 10 -vuotta aikaa, joten aluksi meno oli todella huteraa ja haparoivaa. Piti vähän kilhajdellakin, kun tuntui että lentää pyllylleen.

Mutta ei siinä kovin kauaa mennyt, kun alkoi taidot tulla takaisin. ...Lopulta viiletin jäällä kuin mikäkin lumiprinsessa! :D Sirklaaminen, piruetti ja jonkinlainen valssihyppykin onnistui vielä! Jesh! Oli tosi kivaa, voisi oikeasti vaikka innostua mennä luistelemaan useamminkin, nyt kun on mahdollisuus :)


Yllä koko meidän tiimi, seassa pomon lapsiakin, jotka olivat mukana luistelemassa :)
Meillä on mahtava tiimihenki ja todella kivaa yhdessä!


Luistelun jälkeen maistui Juustofondue.
Saimme maistiaisiksi myös muutaman lautasellisen sulatettua Raclette -juustoa ... namislurpsis!

Ensi vuosineljänneksen team-meetingissä on luvassa todennäköisesti laskettelua.
Mutta sitä ennen aiotaan ehtiä hanin kanssa ihan itseksemme mäkeen myös ... kunhan vain sitä lunta tulisi! Tiistaille on luvattu lumisadetta, saa nähdä kuinka paljon sitä sitten tulee :)

Mukavaa 2. adventin iltaa ja alkavaa uutta viikkoa!

7 comments:

Anonymous said...

Joo, lunta pitäisi saada suksen alle jos aikoo lasketella. Aika hurjalta näyttää rinteet, joissa on lumetettu kapeat lumisuikulat, eikäpähän se lumetuslumikaan näin lämpimällä pysy laskukunnossa. Gletschereille tosin pääsee, mutta niillekin on mukavampi mennä sitten kun alarinteillä on lunta ja väki jakaantuu sinne sun tänne. Itsellä ollut tapana avata kausi marraskuun puolivälissä. Tai voihan sitä harrastaa nyt "vain" vuorivaelluksia.
Racletti on tosi herkkua kaikkine lisukkeineen.
paskeriville

Jael said...

Näyttää siltä että olet löytänyt tosi mahtavan ja mukavahenkisen työpaikan:)
Pääsispä luistelemaan! Täällä on kyllä sellaine tekojäärata,mutta se on pieni ja huvi on kallistakin.Otin mukaani luistimeni Suomesta tänne muuttaessa mutta ei ole niitä tullut käytettyä..

Minä said...

Mulle tuli ihan ikävä kaikkia niitä työpaikkoja joissa on ollut hyvä ilmapiiri, ne ovat harvassa. Kuinka onnelliseksi se tekeekään, kun saa suurimman osan ajastaan viettää työpaikassa, jonne on mukava mennä :)

Voitko kuvitella, mä en ole ikinä maistanut fodueta! :D

Voi kun olisikin mahdollisuus luisteluun! Olisi mahtavaa vuosien jälkeen!! Varmasti mukava kokemus sunulla :)

Minä said...

Siis fondueta. Osaan kirjoittaa sen, vaikken ole maistanutkaan. Vahinko lipsahti ;D

Ciacy said...

Olit varmasti aikamoinen taituri ja lumiprinsessa...Kivalta nàyttàà tuo teidàn tiimi :D

Anonymous said...

raclette <3
sitä täällä Ranskassakin syödään ahkerasti näin talvisaikaan :P lurpsista lurps :P tulipas nälkä.... :)

MaaMaa said...

Paskeriville, mekin kyllä säästetään hiidot kunnon lumille - nyt on tainut tulla viime päivinä hyvä alku ja monet työkaverit avasi kauden mennä viikonloppuna.
Raclette on kyllä makoisaa! En ollut ennen saanut tuollain 'valmiiksi sulatettuna' vaan aina sulattanut itse pöydässä vasta. :)

Yaelian, meidän duuniporukka on kyllä aivan mahtava! Oon tosi happy :)
En edes katsonut paljon luistimien vuokra maksaa, kun meni nyt firman piikkiin - jotenkin olettaisin että radalle pääsee ilmaiseksi. PItääkin tarkastaa vielä erikseen :) Hyvää Itsenäisyyspäivän iltaa sinne <3

Siivetön, Suomessa on kyllä luistelumahdollisuudet joka koulun pihalla talvisin, eikö? ;) Siitä vaan luikkaamaan - se oli sikakivaa ensivapinasta kun pääsi yli! :)
Mäkin maistoin juusto fondueta vasta täällä Sveitsissä ekaa kertaa; sitä ennen olin syönyt vain lihafondueta. Niin kauan kuin muistan lihafondue oli meidän perheen 'juhlaruoka', ja sitä syötiin aina Uutena Vuotena, Vappuna ja kesäloman päättäjäisissä mökillä :)

Ciacy, puuttu vaan kunnon taitoluisteluasu :D

Anonymous; raclettea voisi sitäkin syödä useammin. Täydellinen talvi- ja seurusteluruoka :)